Ενδοσχολικές επιμορφώσεις

Ενδοσχολικές επιμορφώσεις

Ολοκληρώθηκαν οι ενδοσχολικές επιμορφώσεις  για το σχολικό έτος 2021-22 που διοργάνωσε η Προισταμένη του 5ου νηπιαγωγείου κ. Μαρία Αλεξάκη με βάση τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των εκπαιδευτικών του σχολείου. Στόχος της δράσης είναι η βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου, ο εμπλουτισμός των γνώσεων και των δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών, η συμμετοχή σε συλλογικές διαδικασίες, η ποιοτική ανάπτυξη του σχολείου. Οι δράσεις αυτές έγιναν στο χώρο του σχολείου και συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευτικοί.

1η ενδοσχολική επιμόρφωση: «Διαταραχές ομιλίας και λόγου στην προσχολική ηλικία» με επιμορφωτή το Λογοθεραπευτή κ. Μαθιουδάκη Λάμπρο.

IMG_0619  IMG_0620

2η ενδοσχολική επιμόρφωση «Εκπαιδευτική ρομποτική: η χρήση της Bee bot και του Go mouse» με επιμορφώτρια την κ. Παζάρα Ευγενία Φυσικό και διοργανώτρια σεμιναρίων Εκπαιδευτικής ρομποτικής και Πειραμάτων Φυσικής.

IMG_0719  IMG_0718

3η ενδοσχολική επιμόρφωση: «Πρώτες Βοήθειες» με επιμορφώτρια την Παιδίατρο κ. Κωνσταντάκη Γαρυφαλλιά

IMG_0725  IMG_0726

4η ενδοσχολική επιμόρφωση «Εμπόδια στην επικοινωνία γονέων και παιδιών και τρόποι αντιμετώπισής τους» με επιμορφώτρια τη Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας και συντονίστρια στα εργαστήρια αποτελεσματικού γονέα κ. Κατερίνα Σιγανού. Σε αυτή τη συνάντηση συμμετείχαν και γονείς του σχολείου μας.

IMG_0734  IMG_0743

Ευχαριστούμε και το Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας που συνέβαλλε στην διοργάνωση της τελευταίας δράσης.

 

 

Comments are closed.